A mund të ndryshojë data e parashikuar.

2022.

Zhvillimi i foshnjës. Fazat e hënës.

Nese e provon dikush sipas keti kalendari na trego a funksionoj.

Festat e Vitit të Ri.

Logjika e këtij kalendari të ndihmon të planifikosh shtatzëninë duke u bazuar në preferencën e gjinisë, nëse do djalë apo vajzë. . Java e 14 e shtatzanise Nena Keni filluar te ndiheni me mire dhe te keni me shume energji.

.

Gjegjësisht është periudha rreth ovulacionit. Monitorizimi i shtatzanisë. gen.

03. Java e 7.

.

Vlerësohet: shtatëzania dhe shëndeti i nënës; bëhet matja e gjatësisë, peshës.

. Tremujori i parë – Nga fillimi i shtatëzanisë deri në javën e 12 të shtatëzanisë: Vizita e parë duhet të kryhet sa më.

www. Semundje gjate shtatzanise.

Java e 6.
Gray –Typical Non-working Days.
.

.

Po, data juaj e caktuar mund të ndryshojë.

Faktori i dytë është mosha e nënës në kohën e ngjizjes. 2023. .

Sada možete potpuno besplatno preuzeti 2023 kalendare i rokovnike u pdf i png formatima, koji se mogu lako ispisati u formatima Letter, Legal, A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6 i A7. Qka mendoni per kete kalendar a eshte i sakt? Mu duk interesant te marr opinjonin e anetareve. al - Kalendari 2023. . .

.

Semundje gjate shtatzanise. .

.

instagram.

Java e 4 e shtatzanise - pernenat.

.

Java e 14 e shtatzanise.